Shop
Kurv
Konto

Kaffekursus (København)

Kursusinformation

Varighed2 timer 30 minutter

DeltagereMaks 5 deltagere

StedThe Coffee Collective
Godthåbsvej 34B, 2. sal
2000 Frederiksberg, Danmark

VilkårEn billet kan blive refunderet eller lavet til et gavekort op til 14 dage før start. Derefter er det op til deltageren selv at administrere sin plads.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset, hvis der er færre end 3 tilmeldinger.

Kurset vil fokusere på sort filterkaffe, hvor vi vil introducere de mest populære bryggemetoder inklusiv at brygge stempelkaffe på en Espro French Press, håndbryg på en Aeropress og pour over på Kalita Wave.

Først vil vi gennemgå kaffens rejse fra bønne til kop, og de faktorer som har betydning, for hvordan kaffen kommer til at smage som den gør.

Vi vil sammen smage på kafferne, og du vil lære at smage forskellige aromaer, og få inspiration til at vælge den kaffe der passer bedst til dig.

Derudover vil du lære om kaffekværnen og kværningsgrad af kaffe, og den betydning netop dette har, for at brygge en rigtig god kop kaffe.

Vi vil gå praktisk til værks, og dele de opskrifter som vi bruger i barerne, hvilket giver dig mulighed, for at eksperimentere med nye bryggemetoder og pour over teknikker, så du kan brygge den bedste kop kaffe derhjemme.

1 / 2
Kalita Wave
Adresse

Coffee Collective
Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Kontakt

mail@coffeecollective.dk
+45 60 15 15 25 (09.00-15.00)

Sprog

Engelsk
Dansk

Jobs
Terms & Conditions
Privatlivspolitik
Kontrolrapport