Shop
Cart
Account
Risteriet
Rister, Samuli Marila
04.06.2019Casper Rasmussen

De grønne kaffebønner hverken dufter eller smager af kaffe, som man kender det. Smagen og aromaen bliver først udviklet under ristningen. Vi ønsker at vise kaffe som et produkt af naturen – af dyrkningen, sorter af kaffetræer, jordbundsforhold, regn, sol, vind – alt som sætter sit tydelige fingeraftryk i kaffens smag i sidste ende.

Derfor finder vi kaffer, der er ekstremt rene, søde og aromatiske, og rister dem lyst for at vise deres naturlige smag bedst muligt. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kaffe og rister hver enkelt med sin egen risterprofil, der fremhæver dens unikke kvaliteter.

Vores risteri på Godthåbsvej

Hos The Coffee Collective rister vi på en moderne Loring SmartRoast 30 kg rister, som giver os detaljeret kontrol med risteprofilen. Den bruger mindre energi og udleder mindre røg og lugt end traditionelle ristere.

Vi rister hver dag og leverer kaffe frisk til vores engroskunder og egne kaffebarer og webshop kunder. Men friskristning er kun en lille del af ligningen. Vi køber, rister og sælger friske høste, der er i sæson, vi opbevarer de grønne bønner i enten vacuumerede poser eller specielle Grain Pro poser i en vinkælder, og vi skyller hver pose ristet kaffe med nitrogen for at sikre kvaliteten. Hvert enkelt risteparti bliver kvalitetstjekket i en række led, hvoraf det vigtigste er cuppingen. Vi smager på hvert enkelt parti og bestræber os altid på at blive bedre.

Du kan følge risterne på risteriet på Godthåbsvej hver første fredag i måneden, hvor de byder indenfor til rundvisning og kaffesmagning.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter:

Subscription

Would you like to get our different coffees delivered directly to your doorstep? We've got you covered.

2 week subscription from:240 DKK / 2 weeks
4 week subscription from:315 DKK / 4 weeks
Address

Coffee Collective
Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Contact

mail@coffeecollective.dk
+45 60 15 15 25 (09.00-15.00)

Language

English
Danish

Jobs
Terms & Conditions
Privacy Policy
Inspection Report