Shop
Cart
Account
Kom og vær med
05.04.2024Cecilie Jørgensen

Ledige stillinger

  Souschef til vores kaffebar in Aarhus
  Souschef til vores kaffebarer i København
  Praktikant til kommunikation og marketing


  Løbende stillinger 
  Deltids-barista  (10-15 timer om ugen)
  Deltids-barista / front of house personale i Collective Bakery (10-15 timer om ugen)

  Alle stillinger ansøges via mail job@coffeecollective.dk. Vedhæft dit cv og ansøgning og angiv hvilken stilling du søger i emnefeltet. 


  The Coffee Collective er en arbejdsplads, som tager hånd om vores kollegaer og arbejdsmiljø. Vi bestræber os på at være en gennemsigtig og ærlig arbejdsgiver, der værner om den enkeltes passion og dedikation for håndværk – uanset hvilken stilling eller afdeling man er i.

  Ved at blive en del af kollektivet, bliver du en del af et dedikeret team, som går op i håndværk og ekspertise på et højt niveau. Vi er en medarbejdergruppe på omkring 130 medarbejdere med forskellige baggrunde, nationaliteter og erfaringer. Det vi er fælles om, er måden hvorpå vi tilstræber trivsel i form af et godt arbejdsmiljø, skabelsen af et kvalitetsprodukt og ved at operere bæredygtigt. 

  Du kan forvente en balance mellem arbejdsliv og fritid, 6 ferieuger om året, pension og en sundhedsordning uanset stilling. 

  Vores baristaers arbejdsvilkår reguleres efter overenskomsten, Koncept-overenskomst. 
  Andre stillinger reguleres efter lignende overenskomster. 

  Vi tilbyder muligheder for udvikling blandt alle medarbejdere. Foruden det, får vores baristaer muligheden for at deltage i årlige kaffe workshops, som en del af en kontinuerlig læring. Hvis du har motivation for at stille op i kafferelaterede konkurrencer, kan vi tilbyde faciliteter, udstyr og sparring. 

  Baristaens rolle
  Vi leder efter baristaer, som er motiveret og fokuseret på at yde den bedst mulige kundeoplevelse. Vi påskønner hvis man har tidligere erfaring med kaffe, men vores prioritering er på motivationen for at lære, passionen for arbejdet og lysten til at udøve enestående service. 

  Du skal minimum være fyldt 18 år. Vi foretrækker at du er dansktalende, men hvis du har et højt niveau inden for kaffe, så er flydende engelsk også passende.  

  For internationale ansøgere, skal du være EU-statsborger eller have et gyldigt arbejdsvisum for at ansøge.

  Ansøg via job@coffeecollective.dk, og vedhæft dit cv og ansøgning. 

  The Coffee Collective på Jægersborggade
  Address

  Coffee Collective
  Godthåbsvej 34B
  2000 Frederiksberg

  Contact

  mail@coffeecollective.dk
  +45 60 15 15 25 (09.00-15.00)

  Language

  English
  Danish

  Jobs
  Terms & Conditions
  Privacy Policy
  Inspection Report