Shop
Cart
Account
Community & Marketing Manager | Stillingsopslag
28.04.2022Mikaela Gervard

Har du lyst til at være en central del af en ambitiøs og dynamisk kaffevirksomhed, med bæredygtighed dybt i DNA’et? Og har du evnerne til at kommunikere på tværs af kanaler og engagere mennesker i et værdibaseret brand? Så er du måske den, vi søger!

Vi åbner for en ny rolle som Community & Marketing Manager til at tage os skridtet videre i vores mission om at engagere vores gæster og kunder i kaffens verden. Du vil spille en central rolle i at fange gæsternes interesse for vores historie og mission og bringe den ud til et endnu større publikum.

Som Community & Marketing Manager hos Coffee Collective vil du have det overordnede ansvar for alle virksomhedens marketingsaktiviteter og være drivkraft i at skabe et community og fællesskab omkring vores kaffeunivers. Du vil have ansvar for den daglige marketingstyring, men ligeledes være en central del af at analysere og udvikle vores forretning og position på markedet - digitalt, såvel som fysisk i vores kaffebarer. Du skal brænde for værdibaseret kommunikation og for at engagere andre mennesker i historien bag produktet.

Med reference til vores CEO, vil du blive ansvarlig for et lille team bestående af en marketing- og kommunikationsmedarbejder og en event manager. Du får hands-on på alt fra SoMe over skilte til produktion af videoer, med input og content skabt omkring vores dygtige og passionerede kaffespecialister. 


Ansvarsområder

 • Lede eksekveringen af den overordnede community- & marketingsindsats
 • Udvikle og eksekvere community- og marketingsplaner
 • Budgetansvar for marketingsafdelingen
 • Personaleledelse af marketingsafdelingen
 • Styrke Coffee Collective’s brand position.
 • Sikre en ensartet kommunikation og brandoplevelse på tværs af kanaler
 • Udvikle vores digitale markedsføring inkl. SoMe og e-commerce
 • Lave relevant kommunikation, der skaber engagement
 • Styrke kommunikationen af vores værdier i de fysiske forretninger


Den ideelle kandidat

 • Strategisk mindset og stærk på planlægning
 • Digital forståelse og erfaring
 • Fysisk retail erfaring
 • Velfunderet værktøjskasse indenfor ledelse
 • Passion for værdimæssig branding
 • Engagerende, inkluderende og tillidsvækkende
 • En stærk kommunikator


Vi forestiller os du har en kandidatuddannelse inden for marketing og kommunikation, f.eks. Cand.merc.kom., men er åbne for alle relevante uddannelser og erfaringer.

Om virksomheden 

Coffee Collective A/S er etableret i 2007 som et specialkafferisteri, der handler direkte med kaffebønderne, og med et stærkt værdisæt om at skabe en bæredygtig virksomhed. Coffee Collective’s formål er at skabe kaffeoplevelser der begejstrer på en måde, der giver bønderne flere penge i hånden.

I 2019 blev vi B Corp certificeret i forlængelse af vores formål og arbejde med bæredygtighed.

Vi ejer og driver selv 7 kaffebarer, risteri og et bageri i København - med to kaffebarer yderligere i støbeskeen. Derudover har vi en substantiel webshop med online salg til private kunder i over 40 lande, samt engrossalg til andre kaffebarer, caféer, restauranter og virksomheder både i Danmark og udlandet.  I dag består virksomheden af lidt over 100 medarbejdere, hvoraf ca. 25 personer arbejder på hovedkvarteret på Frederiksberg, som du vil blive en del af. 

Vi tilbyder at blive del af en sjov og spændende arbejdsplads i vækst, hvor bæredygtighed er en kerneværdi.

Kollegaerne er engagerede og ambitiøse, og du får lov at arbejde med et produkt af allerhøjeste kvalitet. Selvom vi er i vækst og har masser af energi og drive, tilstræber vi et balanceret arbejdsliv og en arbejdsplads for livet.

Vi tilbyder pensionsordning, 6. ferieuge, frokostordning og selvfølgelig masser af kaffe! Løn efter kvalifikationer og nærmere aftale. 

Ansøgningsfristen er d. 22. maj med samtaler i uge 21, og jobstart d. 1. september eller efter aftale. Send din ansøgning og dit CV til: job@coffeecollective.dk med emnelinjen ” Community & Marketing Manager”. 

Download stillingsopslag her

Subscription

Would you like to get our different coffees delivered directly to your doorstep? We've got you covered.

2 week subscription from:240 DKK / 2 weeks
4 week subscription from:315 DKK / 4 weeks
Address

Coffee Collective
Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Contact

mail@coffeecollective.dk
+45 60 15 15 25 (09.00-15.00)

Language

English
Danish

Jobs
Terms & Conditions
Privacy Policy
Inspection Report