Shop
Kurv
Konto
Bæredygtighed
For os begynder bæredygtighed i kaffe, med at sikre økonomisk bæredygtighed for farmerne. Vi mener, at vi bør starte med at fokusere på os selv, og hvordan vores måde at skabe kaffeoplevelser på kan bidrage til en bæredygtig udvikling i bred forstand.

Transparency Report

For at få et samlet billede af, hvordan vi arbejder med bæredygtighed, udgiver vi hvert år en Transparency rapport.

I rapporten kan du se vores Transparency Table, som viser de konkrete tal bag hver enkelt kaffe, vi køber: hvor meget vi har købt, til hvilken pris og hvor meget der når ud til farmeren.

Direct Trade

Vi handler direkte med kaffefarmerne. Det gør vi, for at sikre os den bedste kvalitet af råvarer, og samtidig sikre farmeren en betaling, som præmierer den høje kvalitet.

Det er i virkeligheden meget simpelt. For at farmeren kan fortsætte med at lægge det store arbejde i at dyrke specialkaffe, skal han eller hun også betales herefter.

Kvalitetsbonus og gennemsigtighed

Vi ønsker at give dig som kaffedrikker nogle fakta på bordet. Derfor skriver vi, på hver pose kaffe vi sælger, hvem der har produceret den og hvor høj kvalitetsbonussen er. Kvalitetsbonus er det, vi har betalt over markedsprisen til farmeren, fordi kvaliteten er højere end almindelig kaffe. I vores årlige Sustainability rapport, kan du se den præcise pris for hver enkelt kaffe hele vejen til bonden. Det mener vi, er gennemsigtighed.

B Corp

Vi er stolte af at være certificeret B Corporation og dermed være en del af et globalt fællesskab af virksomheder, der sætter formål højere end profit. B Corps sætter de højeste standarder inden for miljømæssige og sociale praksisser, og er tredjeparts verificeret af B Lab Europe. Vi ønsker at skabe en positiv forskel for verden gennem vores handel med kaffe.

Adresse

Coffee Collective
Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Kontakt

mail@coffeecollective.dk
+45 60 15 15 25 (09.00-15.00)

Sprog

Engelsk
Dansk

Jobs
Terms & Conditions
Privatlivspolitik
Kontrolrapport