Shop
Kurv
Konto

Kaffesmagning (København)

Kursusinformation

Varighed1 time 30 minutter

DeltagereMax 15 deltagere

StedCoffee Collective
Godthåbsvej 34B, st
2000 Frederiksberg, Danmark

VilkårEn billet kan blive refunderet eller lavet til et gavekort op til 14 dage før start. Derefter er det op til deltageren selv at administrere sin plads.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset, hvis der er færre end 6 tilmeldinger.

Kaffen har et enormt smagspotentiale og det kræver hårdt arbejde i alle led fra kaffens vej fra kaffebær til kaffekop. Det vil vi gerne demonstrere på dette kursus.

Vi vil fortælle om, hvad der har betydning for smagen i kaffen; sorten, dyrkningsforhold, produktionsmetoder, ristning og brygning og hvordan alle disse faktorer får betydning for de aromaer, man kan opleve i kaffen.

I vil blive præsenteret for vores kafferisteri, og få en forståelse for, hvor meget arbejde der ligger til grund for kvalitetskaffe. Vi vil også fortælle om Direct Trade og hvordan vi vælger at handle med kaffefarmerne.

Under kaffesmagningen vil vi selvfølgelig smage på en række forskellige kaffer, og de aromaer som er til stede i koppen, for at blive mere bevidst om dine egne smagspræferencer inden for kaffeverdenen. Du vil måske opleve frugtighed og syrlighed i nogle af kopperne, mens du vil få en mere sødmefuld og chokoladet fornemmelse i andre.

1 / 2
Forbereder kaffesmagningen
Adresse

Coffee Collective
Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Kontakt

mail@coffeecollective.dk
+45 60 15 15 25 (09.00-15.00)

Sprog

Engelsk
Dansk

Jobs
Terms & Conditions
Privatlivspolitik
Kontrolrapport