Shop
Kurv
Konto

Espressokursus (Aarhus)

Kursusinformation

Varighed3 timer

DeltagereMax 5 deltagere

StedCoffee Collective
Guldsmedgade 13
8000 Aarhus, Danmark

VilkårEn billet kan blive ændret/refunderet i op til 14 dage før start. Derefter er det op til deltageren selv at administrere sin plads.

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset, hvis der er færre end 3 tilmeldinger.

Imponer dine gæster med den perfekte espresso og cremede cappuccino, og få inspiration til hvordan du kan brygge den bedste morgenkaffe til dig selv. Du vil få kompetencer til at brygge på din egen espressomaskine, som vi gør i kaffebarerne.

På kurset vil vi gå over de fundamentale elementer, det kræver at brygge den bedste kop espressokaffe derhjemme. Du vil bl.a. lære om kværning af kaffe, dosering, distribuering og stampning, og få en forståelse for det håndværk der ligger bag en velbrygget kop kaffe.

Vi kommer til at smage en masse espressokaffe sammen og tale om aromaer og konsistens, og hvordan du aktivt kan påvirke det resultat der kommer frem gennem brygningen. Du kommer også til at teste dine færdigheder i at steame mælk.

Kurset er meget praktisk orienteret, så du med egne hænder kan lære kunsten. Du får mulighed for at eksperimentere med håndværket bag en raffineret kop espresso, og prøve kræfter med de færdigheder der kræves, for at lave en cremet cappuccino.

Kurset er rettet mod hjemmebryggere, og dem som har lyst til at prøve kræfter med baristafaget, og er ikke egnet som en professionel baristauddannelse.

1 / 2
Latteart
Adresse

Coffee Collective
Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Kontakt

mail@coffeecollective.dk
+45 60 15 15 25 (09.00-15.00)

Sprog

Engelsk
Dansk

Jobs
Terms & Conditions
Privatlivspolitik
Kontrolrapport