Shop
Kontor assistent - deltidsstilling
02.06.2021Mikaela Gervard

The Coffee Collective er en kaffevirksomhed med egen import, risteri, samt seks kaffebarer. Vores salg går via vores kaffebarer, engrossalg til caféer og restauranter samt vores webshop afdeling. Senest har vi åbent vores eget bageri – Collective Bakery. Drømmen bag Coffee Collective er at udforske og udbrede exceptionelle kaffeoplevelser på en måde, som giver kaffebønderne bedre levevilkår.

Vi er en meget ambitiøs virksomhed. Vi er B Corp certificeret og blevet kåret som Gazelle virksomhed 3 år i træk, vores medarbejdere har vundet både Danmarks- og verdensmesterskaber indenfor kaffebrygning og - smagning. I 2017 vandt vi endvidere Københavns Erhvervspris.

Vi er stolte af at have 60 dygtige baristaer ansat i vores kaffebarer, 9 bager i vores bageri og 17 medarbejdere, der til daglig er at finde på vores hovedkontor på Godthåbsvej på Frederiksberg.

Nu er vi på udkig efter en engageret deltidsmedhjælper til vores kontor, til bogholderiafdelingen hvor daglig regnskab og bogføring er i fokus.

Du vil referere til vores Financial controller, men også arbejde tæt sammen med vores andre afdelingschefer.

Arbejdsopgaver:

  • Modtagelse og indhente godkendelse af leverandørfakturaer
  • Udbetale og registrere leverandørfakturaer
  • Daglig kasseopgørelse fra alle kaffebarer
  • Registrering af betalinger fra Teller og banken
  • Diverse ad hoc-opgaver

Vi forventer, at du har flair for tal og kan arbejde fokuseret samt detaljeorienteret. Da vi arbejder med Economic vil kendskab til dette være en fordel.
Interesse i højkvalitetsfødevarer og et ønske om at bidrage til en virksomhed i vækst med meget engagerede medarbejdere vil også tælle positivt.

Arbejdstiden vil blive aftalt med den valgte ansøger ca. 20 -25 timer om ugen. Hvoraf hovedparten skal lægges indenfor normal kontortid. Der vil være mulighed for mere arbejde i sommerperioden juni-aug. Løn er 140 kr/t + pension. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og fleksibel arbejdstid, der kan tilrettelægges under hensyntagen til ansøgeren.

Stillingen kan begynde så snart den rigtige ansøger er fundet. Deadline for ansøgninger er 13. juni 2021. Send din ansøgning til job@coffeecollective.dk med emnet " Kontor assistent ". Som led i din ansøgning, bedes du informere os om dine mulige sommerferieplaner til perioden.

Address

Godthåbsvej 34B
2000 Frederiksberg

Contact

mail@coffeecollective.dk
+45 60 15 15 25

Language

English
Danish

Jobs
Terms & Conditions
Privacy Policy
Inspection Report