Engros

Fra bonden over ristning til baristaen arbejder vi på at skabe fantastiske kaffeoplevelser. Kunne du tænke dig at være med til det og sammen udforske potentialet i kaffe til fulde? Hvis du ligesom os har ambitioner om at løfte niveauet, blive bedre til at brygge og samtidig skabe mulighed for, at producenterne i den anden ende kan lave stadig bedre kaffe, så snak med os om muligheden for at blive engroskunde.

    Hvis du tænker på at starte ny kaffebar eller gerne vil videre med et allerede eksisterende sted, kan vi hjælpe dig med udvikling af koncept, layout af kaffebaren, valg af maskiner osv. Du skal være villig til at investere i dit udstyr og prioritere uddannelse af dine baristaer højt, og så sørger vi for at hjælpe med de bedste råvarer. Sammen kan vi gøre en forskel.

    Send os en ansøgning om at blive engroskunde på mail@coffeecollective.dk og fortæl lidt om din tidligere kaffeerfaring, hvad dine planer er, beliggenhed, hvor meget kaffe, du forventer at sælge, og gerne hvad du drømmer om, kaffe kan være.