Bønder

Vores sortiment bestræber sig på at vise distinkte, karakterfyldte kaffer, som udfylder de forskellige hjørner i kaffens smagsunivers. Derfor har vi ikke bare kaffer fra en masse forskellige lande. Alle kaffer er handlet i direkte kontakt med bonden, med fuld sporbarhed, de er friske høste, nogle er fra enkelte marker og fælles for dem alle er, at de smager fantastisk godt.

 • Akmel Nuri

  Akmel Nuri købte sin farm i 2002 efter at have sparet op i en årrække. Han dyrker efter økologiske principper med masser af vild skov på farmen.Etiopien er arabica kaffens fødested og det eneste sted, hvor kaffe vokser vildt. Derfor er det ukendte, oprindelige sorter, der dyrkes her.

 • Duver Rojas

  Som led i vores serie af microlots fra enkelte producenter i Colombia, kan vi i år præsentere denne kaffe fra den lille farm Las Delicias, som Duver Rojas og hans familie ejer og driver. De producerer kun 3.5 ton kaffe om året, men er ekstremt omhyggelige med kvaliteten.

 • Finca Buena Vista

  Finca Buena Vista ejes af familien Rodrigues, som har været centrale i udviklingen af specialkaffe i Bolivia

 • Gathugu

  Gathugu møllen ligger nær byen Karatina i et af verdens bedste kaffeområder. Sidste år overtog John Mwai Muthee driften af møllen og med ham har kvaliteten taget et kvantespring.

 • Kieni

  Placeret i hjertet af Kenya, mellem Mount Kenya og Aberdarebjergene, ligger Kieni omgivet af et frodigt grønt land med en dyb rød jord nedenunder. Vådmøllen Kieni er en del af Mugaga cooperativet og ledes af Josphat Kariuki. Vi har besøgt og handlet med dem hvert år siden 2010 og set, hvordan kvaliteten stiger år efter år. Dette parti af sorterne SL28 og SL34 er plukket i november 2016.

Espresso blends

Vores to espresso blends består af kaffe fra bønderne nævnt ovenfor og du kan altid gennemskue sammensætningen. Ligesom en kok elsker at lege med ingredienserne for at skabe smage, blender vi espresso for at skabe to meget forskellige og unikke oplevelser.

 • Espresso 1

  Her er vores bud på en helt vild, aromatisk og syrlig espresso. Med denne blanding lader vi os selv gå lidt amok for at skabe en espresso uden sidestykke.

 • Espresso 2

  Espresso 2 er komponeret af kaffe fra tre producenter, som vi køber direkte fra. De er alle dyrket med utrolig omhyggelighed, hvilket giver en enorm renhed og sødme i smagen. Kafferne har vi ristet individuelt efter en mellemmørk espressoprofil for at skabe optimal balance mellem aromaer, sødme og syrlighed.