Bønder

Vores sortiment bestræber sig på at vise distinkte, karakterfyldte kaffer, som udfylder de forskellige hjørner i kaffens smagsunivers. Derfor har vi ikke bare kaffer fra en masse forskellige lande. Alle kaffer er handlet i direkte kontakt med bonden, med fuld sporbarhed, de er friske høste, nogle er fra enkelte marker og fælles for dem alle er, at de smager fantastisk godt.

 • Finca Buena Vista

  Finca Buena Vista ejes af familien Rodrigues, som har været centrale i udviklingen af specialkaffe i Bolivia. Denne økologiske kaffe er høstet i aug-sep 2016 af ti småbønder i området Bolinda. De leverer deres bær til vådmøllen Finca Buena Vista, hvor de depulpes, fermenteres og vaskes med stor omhyggelighe

 • Finca Vista Hermosa

  Edwin Martinez farm ligger i det nordlige Guatemala, 1700-2000 moh. Vi har besøgt og handlet med ham hvert år siden 2007, hvor det blev vores første Direct Trade kaffe. Hvert år cupper vi de mange forskellige microlots fra gården og vælger hvilke vi vil købe.

 • Jaime Casallas

  Jamie Casallas ejer farmen El Prado med 4 Ha kaffetræer. Han dyrker mest arabica sorten Caturra, som er meget sød og rund. Jaimes farm ligger 1560 moh.ed.

 • Kieni

  Placeret i hjertet af Kenya, mellem Mount Kenya og Aberdarebjergene, ligger Kieni omgivet af et frodigt grønt land med en dyb rød jord nedenunder. Vådmøllen Kieni er en del af Mugaga cooperativet og ledes af Josphat Kariuki. Vi har besøgt og handlet med dem hvert år siden 2010 og set, hvordan kvaliteten stiger år efter år. Dette parti af sorterne SL28 og SL34 er plukket i november 2016.

Espresso blends

Vores to espresso blends består af kaffe fra bønderne nævnt ovenfor og du kan altid gennemskue sammensætningen. Ligesom en kok elsker at lege med ingredienserne for at skabe smage, blender vi espresso for at skabe to meget forskellige og unikke oplevelser.

 • Espresso 1

  Her er vores bud på en helt vild, aromatisk og syrlig espresso. Med denne blanding lader vi os selv gå lidt amok for at skabe en espresso uden sidestykke.

 • Espresso 2

  Espresso 2 er komponeret af kaffe fra tre producenter, som vi køber direkte fra. De er alle dyrket med utrolig omhyggelighed, hvilket giver en enorm renhed og sødme i smagen. Kafferne har vi ristet individuelt efter en mellemmørk espressoprofil for at skabe optimal balance mellem aromaer, sødme og syrlighed.