Bønder

Vores sortiment bestræber sig på at vise distinkte, karakterfyldte kaffer, som udfylder de forskellige hjørner i kaffens smagsunivers. Derfor har vi ikke bare kaffer fra en masse forskellige lande. Alle kaffer er handlet i direkte kontakt med bonden, med fuld sporbarhed, de er friske høste, nogle er fra enkelte marker og fælles for dem alle er, at de smager fantastisk godt.

 • Duver Rojas

  Som led i vores serie af microlots fra enkelte producenter i Colombia, kan vi i år præsentere denne kaffe fra den lille farm Las Delicias, som Duver Rojas og hans familie ejer og driver. De producerer kun 3.5 ton kaffe om året, men er ekstremt omhyggelige med kvaliteten.

 • Finca Buena Vista

  Finca Buena Vista ejes af familien Rodrigues, som har været centrale i udviklingen af specialkaffe i Bolivia

 • Gathugu

  Gathugu møllen ligger nær byen Karatina i et af verdens bedste kaffeområder. Sidste år overtog John Mwai Muthee driften af møllen og med ham har kvaliteten taget et kvantespring.

 • Kieni

  Placeret i hjertet af Kenya, mellem Mount Kenya og Aberdarebjergene, ligger Kieni omgivet af et frodigt grønt land med en dyb rød jord nedenunder. Vådmøllen Kieni er en del af Mugaga cooperativet og ledes af Josphat Kariuki. Vi har besøgt og handlet med dem hvert år siden 2010 og set, hvordan kvaliteten stiger år efter år. Dette parti af sorterne SL28 og SL34 er plukket i november 2016.

 • La Esmeralda Special

  Intens, frisk og floral aroma af jasmin, citrus og bergamot. Honningsød, livlig syrlighed og let cremet fylde. 

Espresso blends

Vores to espresso blends består af kaffe fra bønderne nævnt ovenfor og du kan altid gennemskue sammensætningen. Ligesom en kok elsker at lege med ingredienserne for at skabe smage, blender vi espresso for at skabe to meget forskellige og unikke oplevelser.