Bønder

Vores sortiment bestræber sig på at vise distinkte, karakterfyldte kaffer, som udfylder de forskellige hjørner i kaffens smagsunivers. Derfor har vi ikke bare kaffer fra en masse forskellige lande. Alle kaffer er handlet i direkte kontakt med bonden, med fuld sporbarhed, de er friske høste, nogle er fra enkelte marker og fælles for dem alle er, at de smager fantastisk godt.

 • Buena Vista

  Buena Vista ejes af familien Rodrigues der har været, og stadig er, centrale i udviklingen af specialkaffe i Bolivia. Denne økologiske kaffe er høstet af småbønder i området Taypiplaya, nær byen Caranavi. 

 • Duver Rojas

  Som led i vores serie af microlots fra enkelte producenter i Colombia, kan vi i år præsentere denne kaffe fra den lille farm Las Delicias, som Duver Rojas og hans familie ejer og driver. De producerer kun 3.5 ton kaffe om året, men er ekstremt omhyggelige med kvaliteten.

 • Fincas Los Rodriguez, Coco Natural

  Familien Rodriguez har flere marker i Bolivia som La Linda hvor disse Caturra bønner er fra. Efter høsten er bærrene først soltørret og siden tørret i specielle maskiner ved lav varme for at undgå UV stråling. Den omhyggelige tørring giver bærrene en fin cacaofarve, som har givet dem navnet Coco Natural.

 • Kieni

  Placeret i hjertet af Kenya, mellem Mount Kenya og Aberdarebjergene, ligger Kieni omgivet af et frodigt grønt land med en dyb rød jord nedenunder. Vådmøllen Kieni er en del af Mugaga cooperativet og ledes af Josphat Muriuki. Vi har besøgt og handlet med dem hvert år siden 2010 og set, hvordan kvaliteten stiger år efter år. Dette parti af sorterne SL28 og SL34 er plukket i november 2016.

 • Takesi Catuaí

  Takesi er en af de mest spændende farme, vi længe er stødt på. Den ejes af familien Iturralde, og drives af Juvenal Quijhua, der med sin helt unikke natur- og detaljeforståelse har ført familiens høje ambitioner ud i livet og skabt nogle kaffer af enestående kvalitet.

 • Takesi Geisha

  Takesi er en af de mest spændende farme, vi længe er stødt på. Den ejes af familien Iturralde, og drives af Juvenal Quijhua, der med sin helt unikke natur- og detaljeforståelse har ført familiens høje ambitioner ud i livet og skabt nogle kaffer af enestående kvalitet.

Espresso blends

Vores to espresso blends består af kaffe fra bønderne nævnt ovenfor og du kan altid gennemskue sammensætningen. Ligesom en kok elsker at lege med ingredienserne for at skabe smage, blender vi espresso for at skabe to meget forskellige og unikke oplevelser.

 • Espresso 1

  Her er vores bud på en helt vild, aromatisk og syrlig espresso. Med denne blanding lader vi os selv gå lidt amok for at skabe en espresso uden sidestykke.

 • Espresso 2

  Espresso 2 er komponeret af kaffe fra tre producenter, som vi køber direkte fra. De er alle dyrket med utrolig omhyggelighed, hvilket giver en enorm renhed og sødme i smagen. Kafferne har vi ristet individuelt efter en mellemmørk espressoprofil for at skabe optimal balance mellem aromaer, sødme og syrlighed.