New job: Økonomimedarbejder/Financial Controller

The Coffee Collective er en kaffevirksomhed med egen import, risteri, kaffeskole samt tre kaffebarer. Udover salg gennem vores egne kaffebarer sælger vi engros til caféer og restauranter heriblandt flere michelinrestauranter. Drømmen bag The Coffee Collective er at udforske og udbrede exceptionelle kaffeoplevelser på en måde, som giver kaffebønderne i den anden ende af verden bedre levevilkår.

Vi arbejder tæt sammen med producenterne om at udvikle stadig højere kvalitet og rykke grænserne for gennemskuelighed i kaffemarkedet gennem vores Direct Trade-handelsmodel. Vi rister kaffebønnerne selv efter nøje tilsmagte risteprofiler. Og baristaerne, som brygger vores kaffe, gennemgår den bedste uddannelse i deres fag, man finder i Danmark – vores medarbejdere har vundet både Danmarks- og verdensmesterskaber indenfor kaffebrygning og -smagning.

Nu er vi på udkig efter en kvalificeret og engageret økonomimedarbejder til at deltage i vores team på i alt 39 personer, heraf 12 i vores hovedkvarter på Frederiksberg, hvor du også skal arbejde.

Arbejdsopgaver:

  • Daglig regnskabsføring og bogholderi (lager, indkomne fakturaer, indbetalinger m.m.)
  • Håndtere kasserapporter til bogføring og efterfølgende fakturering
  • Webshopfakturering
  • Afstemningsrutiner: Månedsafslutning til afdelingsregnskaber
  • Kvartalsstatus
  • Opgørelse og afslutning af skatte- og momsopgørelser
  • Afslutning og opstilling af årsrapporter

Vi forventer, at du har minimum 2 års relevante studier i økonomi/regnskab og/eller erfaring fra relevante regnskabsopgaver fra tidligere job. Erfaring med regnskabsprogrammet E-conomic vil være en fordel. Interesse i højkvalitetsfødevarer og et ønske om at bidrage til en virksomhed i vækst med meget engagerede medarbejdere vil også tælle positivt.

Arbejdstiden er mandag til fredag, i gennemsnit 37 timer om ugen

Løn efter kvalifikationer.

Stillingen er med tiltrædelse så hurtigt som muligt. Deadline for ansøgninger er 8. maj 2016.

Send din ansøgning til job@coffeecollective.dk med emnet “Økonomimedarbejder“.

 

 

No comments yet.

Leave a Reply